HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Soylu: Ahmet Türk 18 yaşında bir PKK'lının emrinde!

Düzenleyen: /
Bakan Soylu: Ahmet Türk 18 yaşında bir PKK'lının emrinde!
Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Van Valiliği temaslarının ardından AK Parti Van İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleylan Soylu, önemli açıklamalarda bulundu.

Van Valiliğindeki temaslarının ardından AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Soylu, yaptığı konuşmada, ülkenin nasıl bir süreçten geçtiğini milletin çok iyi bildiğini söyledi.

"NİSAN AYINDAN SONRA YOK OLUŞLA KARŞI KARŞIYA KALACAKLAR"
"Bugün iyi günleri çok net söylüyorum. Nisandan sonra başlarına geleceklerin ne olacağını tahmin edemeyecekleri kadar büyük bir yok oluşla karşı karşıya kalacaklar." diyen Soylu, şöyle konuştu: "Kışın mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bugün Diyarbakır'dan Hakkari'ye kadar birçok operasyonu başarıyla yöneten, 'Bize güvenin, biz bunların hakkından geleceğiz.' diyen güvenlik güçlerimiz, büyük bir mücadele ortaya koymaktadır. Bütün planlamamızı yaptık. Bu çerçevede onların kış üslenmelerine müsaade etmeyeceğiz. Saklandıkları yerler, mağaralar, sığınaklar bırakmayacağız. Bingöl'de bir çıkışta 53 sığınaklarını imha ettik. Öyle kolay değil artık.

Geleceksiniz, vatandaşları, esnafları tehdit edeceksiniz, belediyelerden milleti haraca bağlayacaksınız, çalışanların parasını alacak, dağa göndereceksiniz, millete 'İmar karşılığında şunu vereceksin.' diyeceksiniz, demokrasiden söz edeceksiniz."

"AHMET TÜRK ŞEHİT KAYMAKAM İÇİN TEK BİR SÖZ SÖYLEDİ Mİ"
Mardin'in Derik ilçesinde Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edildiğini anımsatan Soylu, şunları söyledi: "O iyi dediğiniz Ahmet Türk. Orada bir kaymakam şehit oldu. 'Ben burada devletime hizmet edeceğim, onlara zeytin fabrikası kuracağım.' diyen o evlat orada şehit oldu. Nerelerden antrenörler getirip, takım kurup, çocuklara forma giydirip, 'Siz terör değil, şiddet değil, sporun sevgisiyle büyüyeceksiniz.' diyen evlat orada şehit oldu. O, 'iyi' dedikleri adam, 18 yaşındaki bir PKK sorumlusunun emrinde olan adam, bir tek söz söyledi mi? Başın sağ olsun dedi mi? Güya büyükşehir belediye başkanı olacaksınız. Yıllarca o maskenizle milleti aldatmaya çalıştınız. Bu iş düzelecek şimdi. Bütün teröristleri yok edeceğiz. Bugün en rahat olan Ahmet Türk'tür.

"O DA ZAVALLI NE YAPSIN"
O da zavallı, ne yapsın? 18 yaşındaki biri geliyor. Cebinden sigara çıkarıyor, ağzına koyuyor. O terörist bozuntusu, 'Ahmet Efendi yak diyor çakmağımı', sonra 'Talimatlarımız şunlardır.' deyip gidiyor. Yazıklar olsun. Sonra da 'büyükşehir belediye başkanı' diye orada oturacaksın, öyle mi? Bu ülkede demokrasiden söz etmek en son onların hakkıdır. Bu ülkede köyleri tehdit etmediler mi? Van'da kan akan musluklarla milletimizi ürkütmediler mi? 'Belediyelere neden el koyuyorsunuz?' diyorlar. Hendekleri ben mi kazdım? Bu milletin beraberliğine ben mi kurşun sıktım? Orada teröristlere cephaneleri ben mi gönderdim? 1,5 milyar dolar uyuşturucudan para kazanacaklar. Avrupa'daki büyük devletlerin hiçbirinin haberi olmadan uyuşturucu ticareti yapma şansına sahip mi?"

Soylu, AK Parti’nin Türkiye'de ortaya koyduğu mücadelenin terör örgütünün üst akıllarını alt etmeye yönelik mücadele olduğunu vurgulayarak, ülkedeki insanları birbirine düşürmeye çalışanlara milletin gerekli cevabı verdiğini kaydetti.

Soylu, konuşmasının ardından Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığını ziyaret etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...