Devlet Coşkun Erdem’e sahip çıktı

Düzenleyen:
Devlet Coşkun Erdem’e sahip çıktı

MAGAZİN Haberleri

İsviçre’de sahnede beyin kanaması geçiren kanun sanatçısının tedavisine, Sağlık Bakanlığının devreye girmesiyle İstanbul’da devam edilecek.

İsviçre’nin Zürih şehrinde sahnede düşüp beyin kanaması geçiren usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, dün ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi. Aynı zamanda bestekâr da olan Coşkun Erdem için tedavi gördüğü Zürih’teki hastane, 600 bin liralık fatura çıkarmış, olayı duyuran Onur Akay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istemişti. Ailenin bu isteğine kayıtsız kalmayan Sağlık Bakanlığı, Coşkun Erdem’i Türkiye’ye getirmek için harekete geçti. Sağlık Bakanlığının devreye girdiğini Instagram adresinden duyuran Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay “Sağlık Bakanlığı devreye girdi ve kanun sanatçısı Coşkun Erdem, İsviçre’den Türkiye’ye getiriliyor. İsviçre, Türkiye’den ambulans uçak istememiş ve oradaki doktorları ile beraber kendileri getirmek istemiş. Uçak, saat 14.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na inecek. Sağlık Bakanlığı tarafından ayarlanan ambulans, Coşkun Erdem’i Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldıracak. Hocamızın sağlık durumu ise iyiye gidiyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...