Başbakan Yıldırım çay davetini geri çevirmedi

Düzenleyen:
Başbakan Yıldırım çay davetini geri çevirmedi

GÜNDEM Haberleri

Gözleme dükkanına giren Başbakan Binali Yıldırım, dükkanın önünde oturup çay içti

 Başbakan Binali Yıldırım, Zonguldak Valiliği ziyaretinin ardından kendisini karşılayan gözleme dükkanı sahibi Nezaket An’ın daveti üzerine dükkanın önünde ikram edilen çayı içti.Zonguldak Valiliğini ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım, Valilik çıkışında gözleme dükkanı sahibi girişimci iş kadını Nezaket An’ın davetiyle karşılaştı. Yaklaşık bir ay önce açtığı “Hanımefendi Gözleme” isimli işyerine Başbakan Binali Yıldırım’ı davet eden Nezaket An, isteği geri çevrilmeyince büyük mutluluk yaşadı. Elindeki çay bardağı ile Başbakan Binali Yıldırım’ın karşısına geçen Nezaket An, “Çay ikramımız var. Gözleme ikramımız var. Ne olursunuz bir bardak çay için. Başka bir şey istemiyorum” dedi.

Valiliğin yakınındaki gözleme dükkanına giden Başbakan Yıldırım burada ikram edilen çaydan içti. Başbakan Binali Yıldırım gözleme dükkanının yan tarafından bulunan manda yoğurdu ve süt ürünlerinin satıldığı dükkanı da ziyaret etti.Aynı zamanda manda yoğurdunun tanıtılması için çalışmaları bulunan Şenol Çakar, Başbakan Binali Yıldırım’a çeşitli hediyeler verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...