HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Siirt'te bir işçinin daha cesedine ulaşıldı

Düzenleyen:
Siirt'te bir işçinin daha cesedine ulaşıldı
Siirt, Haber

GÜNDEM Haberleri

Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel maden ocağında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan bir işçinin daha cesedine ulaşıldı.

Maden köyünde 17 Kasım'daki faciada toprak altında kalan 16 işçiden 14'ünün cenazelerine ulaşılırken, işçilerden İbrahim Kılınç (21) ve Halil Başer (27) için Siirt, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Van, Erzurum, Ankara, Konya ve Zonguldak'tan gelen AFAD, Kızılay, UMKE, Türkiye Kömür İşletmeleri, Maden Tetkik Arama Enstitüsü, TPAO, DEDAŞ, Türk Telekom, Maden İşleri Genel Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Park Elektrik görevlilerince, 213 iş makinesi ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı arama-kurtarma köpeklerinin de kullanıldığı çalışmalar sürüyor.

Arama kurtarma köpeklerinin çalışmalar sırasında tepki verdikleri bölgede ekipler, kimliği henüz tespit edilemeyen bir işçinin cesedine ulaştı.

Toprak altından çıkarılan ceset, otopsi ve kimlik tespiti için Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Ekiplerin, enkaz altındaki diğer işçiye ulaşmak için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...