HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dünyanın en eski alış veriş merkezi Kapalıçarşı'dan TL kararı

Düzenleyen: /
Dünyanın en eski alış veriş merkezi Kapalıçarşı'dan TL kararı
Kapalı Çarşı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Kapalıçarşı Esnafları Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre; dünyanın en eski alış veriş merkezi olan Kapalıçarşı, Türk Lirası'na geçme kararı aldı.

Kapalıçarşı Esnafları Derneği, yaptığı yazılı açıklamayla Kapalıçarşı'daki alışverişlerin ve kira kontratlarının Türk lirası ile yapılması kararı alındığını duyurdu.

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda, yönetim kurulumuzun aldığı 6 Aralık 2016 tarihli ve 138 sayılı karar gereğince, esnaflarımız ve mal sahipleri ile yaptığımız istişareler neticesinde, bundan böyle Kapalıçarşı'da yapılacak alışverişlerin ve kira kontratlarının Türk lirası ile gerçekleştirileceğini, ülkemizi ekonomik yönden çökertmek isteyen dış güçlere prim vermeyeceğimizi ve bunu büyük bir kararlılıkla sürdüreceğimizi ilan ederiz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...