HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana sınıfından başlayarak...

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana sınıfından başlayarak...
Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da yaptığı konuşmada eğitim sistemine değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sistemin önümüzdeki günlerde tarihle barışık bir zemine oturtulacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut eğitim sisteminin gençlere kendi tarihlerini, kültürlerini unutturmak ve düşman etmek üzere kurulu olduğunu belirtti. Erdoğan, 15 Temmuz ile birlikte vesayetin gücünün kırıldığını ve böylece kültürüyle barışık bir sistem getirmek için yolun açıldığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 15 Temmuz'da halkın zorla sokağa çıkmadığını belirterek, bu olayın tarihi öneminin bazıları henüz kavranamadığını söyledi. Erdoğan ayrıca, 15 Temmuz'la bazı çevrelerin gücünün kırıldığını da sözlerine ekledi.

'ANA SINIFINDAN BAŞLAYACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

''Ülkemizde uzun süre tarihimizi unutturma kendi değerlerimize düşmanlık üzerine kurulu bir eğitim sisteminin dayatılmaya çalışılması mahçubiyetten kaynaklanıyor.

Önümüzdeki dönemde, İnşaallah, ana sınıfından başlayarak tarihimizle, kültürümüzle barışık bir zemine oturtacağız.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...