HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uzman erbaşlıktan ayrılanlar arasından 4 bin gardiyan alınacak

Düzenleyen: /
Uzman erbaşlıktan ayrılanlar arasından 4 bin gardiyan alınacak
Uzman Erbaş, İnfaz Koruma Memuru, Haber

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımı için başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak.

Uzman erbaşlıktan ayrılanlar arasından 4 bin yeni gardiyan alınacak. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, en az 2 yıl süreyle uzman erbaş statüsünde çalıştıktan sonra 20 Ekim 2016'ya kadar kendi istekleriyle sözleşmelerini feshedenler arasından 4 bin infaz ve koruma memuru alacak.

BAŞVURULAR KOMİSYON VE CUMHURİYET BAŞSAVCILIKLARINA

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru pozisyonları için 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak başvurular, 23 Aralık Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Başvurmak isteyenlerin, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu'na tabii olarak en az 2 yıl çalışmış olması, sözleşmesini 20/10/2016 tarihine kadar kendi isteğiyle feshetmiş ve sınavın son başvuru günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

SÖZLÜ SINAV 16 OCAK 2017'DE

Sözleşmeli infaz ve koruma memuru sözlü sınavı, 16 Ocak 2017 ve devam eden günlerde yapılacak. Alınacak personel sayısına göre, sözlü sınavın tarihleri, sınavı yapacak ilgili komisyonca belirlenerek ilan edilecek.Adayın sözlü sınavda başarılı sayılabilmesi için 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alması gerekecek. Nihai başarı listesi, adayların sözlü sınavda aldıkları puanlara göre en yüksek puandan başlayarak, sıralanması suretiyle düzenlenecek. Liste düzenlenirken, öncelikle hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, yüksekokulların adalet programı ve adalet önlisans programı mezunları en yüksek puan alan adaydan başlanacak. Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonuna başvurmak isteyenler, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlük internet sitesi 'www.cte.adalet.gov.tr' adresinden detaylı bilgilere ulaşabilecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...