HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş saldırısı nerede gerçekleşti? (İşte tam yeri)

Düzenleyen: /
Beşiktaş saldırısı nerede gerçekleşti? (İşte tam yeri)
Beşiktaş, Beşiktaş Saldırı, Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısının gerçekleştiği bölge tam olarak netleşti. Saldırı Vodafone Arena'nın hemen yanındaki trafik ışıklarında meydana geldi.

İstanbul'un Boğaz'a kıyısı olan semtleri saat 22.30 sıralarında büyük bir patlama ile sarsıldı. İlk dakikalarda patlamanın nerede olduğu belirlenemedi. Maçka, Üsküdar, Beşiktaş, Mecidiyeköy iddiaları sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak kısa süre içerisinde patlamanın meydana geldiği yer kesin olarak tespit edildi.

SALDIRI VODAFONE ARENA'NIN KUZEY BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİ

Tam olarak saldırı, İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü'nden Beşiktaş'a inerken son trafik ışıklarının olduğu ve İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena stadının yeni açık olarak tabir edilen kuzey batı tarafında düzenlendi.

TURİSTİK VE YOĞUN BİR BÖLGE

Bölge turistik ve günün hemen her saatinde yoğunluğun yaşandığı bir bölge. Patlamanın olduğu bölgenin yakınında Dolmabahçe Sarayı ve Başbakanlık İstanbul Ofisi var. Bölge Taksim Meydanı ve Maçka Parkı'na çok yakın.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...