İstanbul'daki büyük patlamada son dakika gelişmeleri

Düzenleyen:
İstanbul'daki büyük patlamada son dakika gelişmeleri

GÜNDEM Haberleri

Dün akşam İstanbul Beşiktaş'ta bombalı iki saldırının gerçekleştirildiği alanda çalışmalar sürüyor. İşte o hain saldırının ardından son dakika gelişmeleri...

Stat önünde patlamanın yaşandığı bölgede temizlik çalışmaları yapılırken, Maçka Parkı'nda ise polisin olay yeri inceleme ekipleri delil toplamaya devam ediyor. Beşiktaş'ta iki ayrı bombalı saldırının gerçekleştirildiği bölgede polisin gece boyu sürdürdüğü çalışmalar sona yaklaştı. Beleştepe olarak adlandırılan bölgede yaşana patlamanın ardından polisin incelemesi tamamlanırken, belediye ekiplerinin temizlik çalışması sürüyor. Maçka Parkı'nda patlamanın yaşandığı noktada ise polisin olay yerini inceleme çalışması sürüyor. Vodafone Arena stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, bölgede araç trafiğinin de kapalı olduğu görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...