Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin Artuklu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:
Mardin Artuklu Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de terör soruşturması kapsamında 21 Kasım günü gözaltına alınan aralarında merkez Artuklu İlçesi Belediye Başkanı DBP'li Mehmet Emin Irmak'ın da bulunduğu 20 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifade işlemlerinin ardından bugün Mardin Adliyesi'ne çıkarıldı.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 21 Kasım günü düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında merkez Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak ile Büyükşehir Belediyesi'nde görevli daire başkanları, genel müdürler ve çalışanların da bulunduğu 21 şüphelinin Emniyet'teki işlemleri tamamlandı. İfadesi alınan 1 kişi serbest bırakılırken, aralarında Artuklu Belediye Başkanı'nın da bulunduğu 20 kişi bu sabah adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...