HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cem Küçük: Reina teröristinin yeri 1 hafta önceden belirlendi!

Düzenleyen: /
Cem Küçük: Reina teröristinin yeri 1 hafta önceden belirlendi!
Cem Küçük, Fuat Uğur, Reina, Haber

GÜNDEM Haberleri

Reina canisinin yakalanmasının ardındaki bilinmezleri Fuat Uğur ve gazeteci yazar Cem Küçük, TGRT Haber’de Medya Kritik’te açıkladı.

Saldırganın yerinin bir hafta önceden belirlendiğini, arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılması için beklendiğini belirten Küçük, şunları söyledi:

“Polis ve istihbarat İstanbul’da 200 kişilik DEAŞ hücresi belirledi. Bu hücrenin 2 ay önce soyulan bir döviz bürosu olayına karıştığı ortaya çıktı. Savcılar, bu kişileri paralarla yakalayıp hücreyi ortaya çıkardı. İstihbarat, 2 gün önce Reina katliamcısının en yakınındaki adamı ele geçirdi. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.”

200 kişilik DEAŞ hücresinin ortaya çıkarılmasının çok önemli olduğunu belirten Küçük, bu teröristlerin ülkeye Ürdün üzerinden girdiğini de açıkladı. DEAŞ’ın İsrail’e ve Ürdün’e hiç saldırmadığını belirten Küçük, “bu operasyonla DEAŞ’ı destekleyen tüm yabancı güçler ortaya çıkacak. Bir tek Türkiye’nin desteklemediği ortaya çıkmıştır” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...