HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muazzez Ersoy: Diriliş Ertuğrul'da oynamak istiyorum

Düzenleyen: /
Muazzez Ersoy: Diriliş Ertuğrul'da oynamak istiyorum
Muazzes Ersoy, Diriliş Ertuğrul, Haber

GÜNDEM Haberleri

Sanatçı Muazzez Ersoy, bir radyo programında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.

Bir radyo programına katılan Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Ersoy özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı, “Muazzez Ersoy evde ne yapar? Mesela hangi diziyi izler sorusuna" şöyle cevap verdi: “Sadece ve sadece Diriliş Ertuğrul izliyorum. İşim olur kaçırırsam da hemen o bölümü internetten izliyorum. Tarihimizde olmuş olayları, devletimizin kuruluşunu çok iyi anlatıyor. Ben o diziyi sadece izlemiyorum, yaşıyordum da!"

'Nene Hatun'u oynarım'
Yıllar önce rol aldığı dizi ve filmler çok konuşulan sanatçı, "Kurtuluş Savaşı, Diriliş Ertuğrul gibi bir yapımda oynamak isterim. Bizim geçmişimizde yaşadığımız sıkıntıyı bilmemiz gerekiyor. Nene Hatun mesela onun hayatını çeksinler ben oynarım" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...