Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe gözaltında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe gözaltına alındı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Kadir Güntepe gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mülkiye yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe gözaltına alındı. Yürütülen soruşturma kapsamında Güntepe’nin örgütün gizli haberleşme aracı olan ByLock’u yoğun bir şekilde kullandığı, Amasya Hamamözü'nde Kaymakam olarak görev yaptığı dönemde Amasya kaymakamlar imamı olan H.Ö ile yüz yüze ve telefonda onlarca kez telefonla görüştüğü tespit edildi. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Güntepe'nin Kayseri’de gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan, Güntepe’nin Elazığ’a atanmasının ardından henüz görevine başlamadığı, raporlu olduğu kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...