HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2 bin 700 jandarma astsubay adayı yemin etti

Düzenleyen: /
2 bin 700 jandarma astsubay adayı yemin etti
2 Bin 700 Jandarma Astsubay, Haber

GÜNDEM Haberleri

Jandarmada sözleşmeli olarak astsubay görevi yapacak olan 2 bin 700 astsubay adayının yemin töreni Ankara’da gerçekleştirildi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde gerçekleştirilen “Jandarma Sözleşmeli Astsubay Öğrencileri Ant İçme Töreni”ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, askeri yetkililer, jandarma astsubay adayları ve aileleri katıldı. Törene katılan aileler cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile fotoğraf çekerek bu mutlu günlerini unutulmaz yaptılar. Jandarmanın astsubay ihtiyacını karşılamak üzere 150’si kadın olmak üzere toplam 2 bin 700 öğrenci alımı yapıldı. Astsubay adayları hep bir ağızdan yeminini etti. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrenciler Ağustos ayında görev yerlerine gönderilecek.

Törenin ardından astsubay adayları ailelerine koşarak mutluluklarını paylaştı. Aileler, çocuklarının vatana, millete hizmet ettikleri için çok gururlu ve mutlu olduklarını belirtirken, astsubay adayları ise vatana hizmet için gerekirse canlarını feda etmeye hazır olduklarını söylediler.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...