HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Külünk: Referandumda Avrupa ve FETÖ boş durmayacak

Düzenleyen: /
Külünk: Referandumda Avrupa  ve FETÖ boş durmayacak
Avrupa, Fetö, Referandum, Haber

GÜNDEM Haberleri

Seçim dönemlerinde AK Parti’nin yurt dışındaki Türk vatandaşlarına yönelik yürüttüğü kampanyaları organize eden İstanbul Milletvekili Metin Külünk, gurbetçileri uyardı.

İsmail Sonsuz ANKARA
Külünk, “Avrupa ve FETÖ boş durmayacaktır. Gurbetçilerin referanduma katılımını düşük tutmak için ciddi hamleler yapacaklar” dedi. Türkiye karşıtlığı yapan Avrupa’nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın referandum sürecinden güçlü çıkmasından rahatsızlık duyacağını söyleyen Külünk, “Özellikle Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya ve İsveç, Türk vatandaşların referanduma gitmesini engellemek, katılımı düşük tutmak için ciddi hamleler yapabilir” dedi. Külünk “AB, Türkiye’nin Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarıyla bağını koparmasını istiyor. Avrupa’nın asimilasyon çabalarını güçlü Türkiye ile boşa çıkarabilecektir” diye konuştu. Külünk, darbe girişimi sonrası FETÖ’nün de referandum sürecinde boş durmayacağı söyledi. FETÖ’nün, Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı üzerinden algı operasyonlarına devam edeceğini söyleyen Külünk, hem Avrupa ülkelerinin hem de FETÖ’nün bu çabalarının boşa çıkarılması için Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarına sandığa gitmeleri çağrısı yaptı. Külünk ayrıca, KHK ile adres değişikliği yapmayan 1 milyon gurbetçinin de oy kullanmasının önü açtıklarını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...