Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gezi Parkı eylemleri, en çok zararı Taksim esnafına verdi

/ Kaynak: AA
Gezi Parkı eylemleri, en çok zararı Taksim esnafına verdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da 15 gündür devam eden Gezi Parkı odaklı eylemlerden en fazla zararı, Taksim Meydanı'na yakın bölgelerdeki işyerleri gördü.

İstanbul'da 15 gündür devam eden Gezi Parkı odaklı eylemlerden en fazla zararı, Taksim Meydanı'na yakın bölgelerdeki işyerleri gördü. nbsp;Taksim Meydanı'na yakın Gümüşsuyu, Sıraselviler, İstiklal Caddesi ile Talimhane'deki işyerleri ile bazı konsolosluklar ve banka şubeleri, eylemcilerin duvar yazılarından nasibini aldı. İstiklal Caddesi üzerindeki Fransa ve Yunanistan'ın İstanbul başkonsolosluklarının duvarları ile nöbetçi kulübelerine çok sayıda slogan yazıldığı görülürken, Talimhane yakınlarındaki Ziraat Bankası'nın camları kırıldı. Birçok işyerinin kepenkleri ve duvarlarına da eylemciler tarafından sloganlar yazıldı. En fazla sloganın yazıldığı yer ise The Marmara Otel'in yanındaki Garanti Bankası oldu. nbsp;İstanbul'a gezmeye gelenlerin fotoğraflarının ana teması olan İstiklal Caddesi'ndeki nostaljik tramvayın yerini ise eylemcilerin cadde boyunca yaptıkları yürüyüşler ve güvenlik önlemleri aldı.Bölgedeki az sayıda turist, gelişmeleri kamera ve fotoğraf makineleriyle görüntülemeye çalışıyor.
İstiklal Caddesi'ndeki dükkanların bazılarının camlarının eylemcilerin attıkları taş ve bilyelerle kırıldığı görülürken,az sayıda esnaf da işyerinin zarar görmemesi için kepenklerini yarıya kadar indirip, dükkanında bekliyor.
nbsp;Bu arada, Taksim Meydanı'nda da bazı gruplar zaman zaman lastik yakıyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...