Hanefi Söztutan: ‘Evet’ marşını İhlasla yaptık

Düzenleyen:
Hanefi Söztutan: ‘Evet’ marşını  İhlasla yaptık

GÜNDEM Haberleri

Türkiye gazetesi editörlerinden Hanefi Söztutan, dinleyenlerin büyük beğenisini toplayan ‘Evet’ marşının hikâyesini anlattı. “Siyasi amacımız yok. 16 Nisan’dan sonra bu marşın ömrü tamamlanmış olacak fakat orada yansıttığımız duygular ebedî.”

15 Temmuz Marşı ile meydanları coşturan Türkiye gazetesi editörlerinden şair ve yazar Hanefi Söztutan, referandum için de bir şiir yazdı. İhlas Medya tarafından hazırlanan ‘Evet’ marşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş mitinginde görücüye çıktı. Dinleyenlerin büyük beğenisini toplayan ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran şiirin yazarı Hanefi Söztutan, şiirin yazılma sürecini şöyle anlattı: 15 Temmuz Demokrasi Marşı’ndan sonra bugün de aynı duygularla ‘Evet’ marşımızı yazdık. Siyasi bir amacı yoktur. Tamamen millî duygularla yazdığımız, hayata geçirdiğimiz bir marştır. Her zaman bütün imkanlarımızla milletimize hizmet vermeye kendimizi adamışız. Milletimiz hemen sahiplendi, benimsedi. Cumhurbaşkanımızın mitinglerinde çalınmaya başladıktan hemen sonra inanılmaz bir destek, tebrik, dua yağmuruna tutulduk. Milletimize armağan ediyoruz. İnşallah amacına ulaşacaktır. Biz bunu ekip olarak ihlasla yaptık. O yüzden tesiri güçlü oldu. Allah rızası için yaptık.
Referandum tarihi kesinleştikten sonra şiirinin sözlerini bir gecede yazdığını, rötuşlarla birkaç gün içinde tamamlandığını aktaran Söztutan “15 Temmuz ruhu hep var olacaktır. O duyguyu millet olarak hiç kaybetmeyeceğiz. Çok büyük destek ve beğeni var. Bu marşın şöyle bir özelliği mevcut; iki aylık bir süreci kapsıyor. 16 Nisan’dan sonra bu marşın ömrü tamamlanmış olacak fakat orada yansıttığımız duygular ebedi. 15 Temmuz Demokrasi Marşı gibi millet aynı duygularla sahiplendi. Aynı etkiyi bıraktı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...