Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziosmanpaşa'da kahvehane'ye silahlı saldırı

Düzenleyen:
Gaziosmanpaşa'da kahvehane'ye silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri

Gaziosmanpaşa'da bir kahvehaneye silahlı saldırı gerçekleşti. 2 kişi olduğu belirtilen saldırganlar defalarca kahvehaneye ateş açtı. Olayla ilk belirlemelere göre ölen yada yaralanan olmadı. Saldırı nedeniyle kahvehanenin camları kırıldı. Polisin çevredeki önlemi sürüyor.

Gaziosmanpaşa'da otomobille hızlı geçtikleri için kahvehanede bulunanlarla kavga eden iki kişi, silahla havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Alınan bilgiye göre, Bülbüldere Caddesi'nde bir kahvehanenin işletmecisi ile müşteriler, yoldan hızlı giden bir otomobilin sürücüsüne tepki gösterdi. Sözlü tartışmanın ardından aracına binerek kahvehane önünden ayrılan sürücü, kısa süre sonra arkadaşıyla birlikte geri döndü. Kahvehane işletmecisi ve müşterilerle kavga ettikten sonra sopayla iş yerinin camlarını kıran, tabancayla havaya ateş açan iki şüpheli, olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, plakası tespit edilen araçta bulunan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...