HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı 10 eksi personeli gözaltına alındı

Düzenleyen: /
Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı 10 eksi personeli gözaltına alındı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 10 eski Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı personeli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında KHK ile ihraç edilen bir genel müdür yardımcısı ve iki daire başkanın da bulunduğu, 10 eski Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı personeli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, KHK ile ihraç edilen 14 Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı çalışanı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Aralarında bir eski genel müdür yardımcısı ile iki eski daire başkanın da bulunduğu 14 kişiden 10'u Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.Zanlılardan bazılarının FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock" kullanıcısı olduğu tespit edildi.Sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülen şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...