HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eskişehir’de iki şirkete kayyum atandı

Düzenleyen: /
Eskişehir’de iki şirkete kayyum atandı
Eskişehir, Kayyum, Haber

GÜNDEM Haberleri

​Eskişehir İl Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünün FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar neticesinde, örgüte finansal kaynak sağladığı tespit edilen iki şirkete kayyum atandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, E.S.İ.Ş.G.E.M. A.Ş. ve İ.H.Y. A.Ş. isimli şirketlerin FETÖ/PDY ile irtibatlarının tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, “Bahse konu şirketlerin FETÖ/PDY terör örgütü güdümünde kurulduğu ve şirket gelirlerinden terör örgütüne finans sağlayabileceği hususları göz önüne alınarak, bahse konu şirketlerin yönetim organlarının yetkilerinin tümünün devredildiği kayyım ataması gerekli ve zorunlu görüldüğünden yapılan geniş kapsamlı çalışmalar neticesinde; Eskişehir Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla bahse konu iki şirketin yönetim organlarının yetkilerinin tümü ile devredilerek, her iki şirkete de ayrı ayrı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kayyım olarak atanmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...