Ak Parti'nin referandum çalışmaları bugün başladı

Düzenleyen:
Ak Parti'nin referandum çalışmaları bugün başladı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'nin tüm kampanyalarında imzası bulunan, 15 Temmuz'da oğluyla şehit olan Erol Olçok da unutulmadı..

AK Parti, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıtıyor.Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Spor Salonu’na gelen 40 bini aşkın partiliye, “50 gün boyunca çalmadık kapı bırakmayın” mesajını verdi.

ŞEHİT EROL OLÇOK VE OĞLU UNUTULMADI

Bugüne kadar AK Parti kampanyalarında imzası bulunan ve darbe girişimi sırasında oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile şehit olan Erol Olçok'un da dev posterleri salonda yerini aldı.

BAŞBAKAN SALONA GİRMEDEN REFERANDUM MESAJI VERDİ

Salona girmeden önce dışarıdaki kalabalığa seslenen Başbakan Yıldırım, buradaki konuşmasında şu mesajları verdi:

"Bugün 25 Şubat, bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine kapı aralayacak halk oylaması için kampanyamızı resmen başlatıyoruz. Bugünden itibaren siz değerli yol arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler... 80 milyon akın akın burada. Meydanlardan yükselen bir ses var: Evet. Eminim ki kutlu yürüyüşümüzün ilk adımını atan kurucu liderimiz de bu muhteşem manzarayı izliyor. Buradan Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımı gönderiyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...