Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Enver Yazıcı’yı dualarla uğurladık

Düzenleyen:
Enver Yazıcı’yı dualarla uğurladık

GÜNDEM Haberleri

Gazetemizin eski Ankara temsilcisi Enver Yazıcı'yı kaybettik. İhlas camiasının emektar Ağabeyi, bir süredir hastanede solunum yetmezliği sebebiyle tedavi görüyordu.

Gazetemizin eski Ankara temsilcisi Enver Yazıcı'yı kaybettik. İhlas camiasının emektar Ağabeyi, bir süredir hastanede solunum yetmezliği sebebiyle tedavi görüyordu. 15 Şubat 1940 yılında dünyaya gelen Enver Yazıcı, 1978 yılında İhlas Holding Ankara Bölge Temsilciliği görevine başladı. Bu görevini 2013 yılına kadar başarıyla sürdüren Enver Yazıcı, bu tarihten sonra hizmetlerine fahri olarak devam etti.  Tedavi gördüğü hastanede dün 77 yaşında vefat eden Yazıcı, evli ve 2 çocuk, 5 torun sahibiydi. Merhum Yazıcı’nın cenaze merasimine İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’in Özel Kalem Müdürü İrfan Arvas, İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Celep, İhlas Yurtlar Bölge Sorumlusu Timur Kaya, Abidin Dursun Kaleli, İhlas Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay’ın yanı sıra yakınları, Arvasi ve Geylani ailelerinin temsilcileri ile İhlas Holding çalışanları katıldı. Merhum Yazıcı’nın cenazesi dün ikindiyi müteakip kılınan namaz sonrası, Ankara-Bağlum'da büyük İslam âlimi Seyyid Abdülhakim Arvasi hazretlerinin de medfun bulunduğu kabristana defnedildi. Enver Yazıcı ağabeyimize Allahü tealadan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Enver Yazıcı’yı dualarla uğurladık

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...