HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mersin Adliyesi karıştı

Düzenleyen: /
Mersin Adliyesi karıştı
Mersin, Haber

GÜNDEM Haberleri

Mersin Adliyesi arkasında polise küfredip, saldıran 2 kişi gözaltına alındı. Arbede yaşanarak gözaltına alınan şahısların ailesi polislere küfretmeyi sürdürürken, polis otosuna vurup, pet şişe attılar.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Adliyesi arkasında bekleyen 7-8 kişiyi polis ekipleri uzaklaşması yönünde önce uyardı. PKK/KCK şüphelilerinin gelecek olmasından dolayı polis ekipleri arkada bekleyen kişilerin uzaklaşması için ikinci kez uyarı yaptı ancak yine karşılık bulmadı. Üçüncü kez uyarılan şahıslar, polislere küfredip, vurmaya çalıştı. Ekipler de şahıslara müdahale ederek, uzaklaştırmaya çalıştı. Uzaklaşırken polislere küfretmeyi sürdüren 2 şahsı polis ekipleri yakalamak isteyince, kısa süreli bir kovalamaca yaşandı ve 2 kişi gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 
Gözaltına alınan şahısların yakınlarından bazı kadınlar da polis ekiplerine küfredip, ekip otosuna vurdular ve pet şişe attılar. Bir süre daha adliye arkasında bekleyişlerini sürdüren yakınlar, ardından dağıldılar. 

Mersin Adliyesi karıştı

Mersin Adliyesi karıştı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...