Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: PKK'nın temsilcisi Alman Konsolosluğu'nda 1 ay saklandı

Düzenleyen:
Erdoğan: PKK'nın temsilcisi Alman Konsolosluğu'nda 1 ay saklandı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tutuklanan Die Welt muhabiri Deniz Yücel'in PKK'nın bir temsilcisi ve Alman ajanı olduğunu belirterek "Bu kişi Alman konsolosluğunda bir ay saklandı. Çok istedik, sonra nasıl olduysa verdiler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonunda düzenlenen 4. Zümrüdüanka Ödül Töreni'ne katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, bazı kesimler tarafından Almanya'da Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yapacağı toplantının iptal nedeni olarak gösterdiği Die Welt muhabiriyle ilgili önemli bir detayı açıkladı.

Mahkeme tarafından tutuklanan Deniz Yücel'in PKK temsilcisi ve Alman ajanı olduğunu belirten Erdoğan şunları söyledi:

"BİNLERCE TERÖRİST ALMANYA'DA TERÖR ESTİRİYOR"

Bunlar, dikkat edin, yok bilmem Die Welt'in buradaki bir temsilcisi içeri alınmış, bundan dolayı değil, bir ay bu kişi, PKK'nın bir temsilcisi olarak, bir Alman ajanı olarak, bu kişi Alman Konsolosluğunda saklanmıştır, bir ay ve 'bunu bize teslim edin, yargılansın' dediğimizde de vermemişlerdir. Bunu bana Şansölye Merkel söylediğinde ben kendisine şunu söyledim. 'Sizdeki teröristler tarafımızdan isteniyor, bize ne diyorsunuz 'yargı bağımsızdır, tarafsızdır' diyorsunuz. Biz şu anda bağımsız ve tarafsız yargımıza güveniyoruz, verin yargılansın.' Önce vermediler, sonra nasıl olduysa verdiler ve yargı görevini yaptı, tutukladı. Şu anda yüzlerce, binlerce terörist Almanya'da terör estiriyor."

"AVUCUNUZU YALARSINIZ"

"Artık o eski Türkiye yok. Ayaklarının üzerinde dimdik duran bir Türkiye var. Çıkıyorlar bir kampanya... Neymiş 'kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin kredi notunu düşürmüş.' Ne yaparsanız yapın, avucunuzu yalarsınız."

"SENİN RAPORLARINI TANIMIYORUZ"

"Türkiye, sıradan bir ülke değil, bunların böyle yazılı, sözlü, şu, bu... Şimdi de bir Venedik Komisyonu raporundan bahsediyorlar. Bu Venedik Komisyonu raporu dediğiniz ne biliyor musunuz? Sadece Avrupa Konseyinin bir teknik heyeti bu, grubu, oradan verdiği bilgiyi alıyor o kadar. Yani bunların bir kıymetiharbiyesi yok. İstediğin kadar rapor yaz, senin raporlarını biz tanımıyoruz, tanımayacağız da bunu bil."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...