Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

20 ilde büyük FETÖ operasyonu! 265 kişi için gözaltı kararı

Düzenleyen:
20 ilde büyük FETÖ operasyonu! 265 kişi için gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Ankara yapılanmasına ilişkin, aralarında örgütün yönetici kadrolarının da bulunduğu 265 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 20 ildeki operasyonlarda 60 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçları Soruşturma Bürosunun, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda FETÖ'nün Ankara yapılanmasına ilişkin, aralarında örgütün yönetici kadrolarının da bulunduğu 265 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

20 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren 20 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonda, örgütün yöneticileri, bölge temsilcileri ve öğrenci sorumlularının da aralarında olduğu 60 kişi gözaltına alındı.

OPERASYON SÜRÜYOR

Zanlılar, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Operasyonun sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...