HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK, Kürt halkını 'hayır' demesi için tehdit etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK, Kürt halkını 'hayır' demesi için tehdit etti
Cemil Bayık, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu vereceklerle sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını da itiraf etti.

Kürt halkı üzerinde baskı kurmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' oyu verecekler ile sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenleri tehdit ederek, seçmenlere hakaretler yağdırdı. Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçelerde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen 'huzur operasyonlarını' Kürt halkına yönelik operasyonlarmış gibi yansıtmaya çalışan terörist Cemil Bayık, referandumda 'evet' çıkmasının PKK'nın sonu olacağını açıkladı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...