Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Işık'tan YPG armalı Rus askerler açıklaması

Düzenleyen:
Bakan Işık'tan YPG armalı Rus askerler açıklaması

GÜNDEM Haberleri

YPG arması takan Rus askerleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Savunma Bakanı Fikri Işık, 'Türkiye olarak bunu kabul etmiyoruz' dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Rus askerinin YPG arması takmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "maalesef bu görüntüler Türkiye'yi üzüyor. YPG, PKK'nın Suriye uzantısıdır. YPG ile Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya Federasyonu'nun hiçbir şekilde işbirliği yapmasını Türkiye olarak kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

ALMAN ŞİRKETLERİNİN SİLAH VERMEME KARARI

Alman şirketlerinin silah vermeme kararıyla ilgili ise Bakan Işık,  "Almanya'nın aklı selimle davranmasını bekleriz. Yani teröristlere silah temininde maalesef Alman silahlarını teröristlerin elinde görürken, Almanya'nın bunu görmezlikten gelip Türkiye'deki silah taleplerine karşı bir ambargo görüntüsü vermesini kabul etmeyiz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...