Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeybekci'den Bahçeli açıklaması: Türk siyasi tarihinde böyle bir destek görülmedi

Düzenleyen:
Zeybekci'den Bahçeli açıklaması: Türk siyasi tarihinde böyle bir destek görülmedi

GÜNDEM Haberleri

Bakan Zeybekci, referandum sürecinde AK Parti'ye destek veren MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin büyük risk aldığını, Türk siyasi tarihinde böyle bir desteğin görülmediğini söyledi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Bahçeli için, "Türkiye'nin büyük kazancını gördü, büyük fırsatını gördü, risk aldı risk. Kolay değildir. Hiçbir siyasi parti genel başkanının bu şekilde başka bir siyasi partinin bir görüşüne bu şekilde güçlü bir destek vermesi siyasi tarihimizde, kayıtsız ve şartsız dimdik destek vermesi hiç görülmedi. Onun için bu millet adına ben Devlet Bahçeli'ye minnet ve şükranlarımı arz ediyorum, teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Zeybekci, AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatının Fatih Pazaryeri'nde düzenlediği halkla buluşma toplantısında yaptığı konuşmada, referandum la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"BU 18 MADDE TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ AÇACAK"

Anayasa değişikliği paketinin 18 maddeyi kapsadığını hatırlatan Zaybekci, "Bu 18 madde Türkiye'nin önünü açacak maddelerdir. Türkiye'yi bütün hastalıklardan kurtaracak olan maddelerdir. Türkiye'yi bir daha asla ve asla koalisyonlara mahkum etmeyecek maddelerdir. Bugüne kadar denetlenemeyen, hesap sorulamayan cumhurbaşkanını denetlenebilir, hesap sorulabilir ve gerektiğinde mahkemeye bile götürebilecek maddelerdir." ifadelerini kullandı.

"DÜZENLEME ERDOĞAN'DAN SONRASINI GARANTİYE ALMAK İÇİN "

Zeybekci, ana muhalefet partisinin "Recep Tayyip Erdoğan tamam da ya ondan sonra yanlış bir adam gelirse." dediğini belirtti.
Milletin en az yüzde 50 oyuyla işbaşına gelecek cumhurbaşkanının asla yanlış bir adam olmayacağını vurgulayan Zeybekci, "Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderle zaten problem olmuyor, bir şekilde Türkiye milletin desteğiyle, milletin duasıyla yoluna devam ediyor. Bu düzenleme Recep Tayyip Erdoğan'dan sonrasını garanti altına almak için yapılan bir düzenlemedir. 2019'da kimin aday olacağını kim biliyor, o güne kimin garantisi var?" yorumunu yaptı.

"BAHÇELİ TÜRKİYE'NİN BÜYÜK KAZANCINI GÖRDÜ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin anayasa değişikliği paketine verdiği desteğe de değinen Zeybekci, şunları kaydetti:

"(Mevzubahis milletse, vatansa, bayraksa, bu ülkenin geleceğiyse gerisi teferruattır ve ülkem için bayrağım için ben bunda varım, 'evet' diyorum) diyen Devlet Bahçeli'ye bakın. Allah ondan razı olsun. Bakın neler yapmıyorlar ona, neler demiyorlar. Vay partisini sattı da şu etti de. Menfaatini düşünen, o partisinde işte yüzde 10 alırım, 13, 15, 17 alırım demedi. Türkiye'nin büyük kazancını gördü, büyük fırsatını gördü, risk aldı risk. Kolay değildir. Hiçbir siyasi parti genel başkanının bu şekilde başka bir siyasi partinin bir görüşüne bu şekilde güçlü bir destek vermesi siyasi tarihimizde, kayıtsız ve şartsız dimdik destek vermesi hiç görülmedi. Onun için bu millet adına ben Devlet Bahçeli'ye minnet ve şükranlarımı arz ediyorum, teşekkür ediyorum. Tayyip Erdoğan'ı beğenmeyenlerden beğenenlerden, sevenlerden sevmeyenlerden, Bahçeli'yi beğenenlerden beğenmeyenlerden, bu onların meselesi değil ki onlar bugün var yarın yok ama ilelebet Türkiye var olacak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...