HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Terör örgütü elebaşı Bayık'tan küstah sözler: Şerefsiz Kürtler

Düzenleyen:
Terör örgütü elebaşı Bayık'tan küstah sözler: Şerefsiz Kürtler
Cemil Bayık, Haber

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık'ın dün referandumda 'Hayır' oyu verilmesi yönünde tehditler savurduğu ortaya çıkmıştı. Bayık, konuşmasında ''evet'' diyen Kürt vatandaşlara ''şerefsiz Kürtler'' şeklinde küstah sözler sarf etti.

Bölücü terör örgütü PKK, halk oylaması öncesinde özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki seçmenlerin üzerinde baskı kurmaya çalışırken bununla ilgili örgütün elebaşlarından Cemil Bayık'ın söylemlerinin bulunduğu görüntüler ortaya çıktı.

Seçmenleri "Hayır" oyu kullanmaları yönünde tehdit eden Bayık, sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenlere de hakaret etti.

EVET ÇIKMASI PKK'NIN SONU OLUR

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde geçen sene halkın can ve mal güvenliğinin tesisine yönelik bölücü terör örgütüne karşı yapılan terör operasyonlarını, "Kürt halkına yönelik operasyonlarmış" gibi yansıtmaya çalışan terörist Bayık; örgüt mensuplarına, halk oylamasında "Evet" çıkmasının PKK'nın sonu olacağı mesajını da verdi.

Bayık'ın videoda; "MİT/AK Parti ilişkili bazı şerefsiz Kürtler yeni oyunlar peşindeler." dediği duyuluyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...