HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Soylu: Diyarbakır Lice'de 60 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: /
Bakan Soylu: Diyarbakır Lice'de 60 terörist etkisiz hale getirildi
Süleyman Soylu, Lice Operasyon, Haber

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde devam eden operasyonlarda yaklaşık 60 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Adana üzerinden Hatay'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'ın ilçelerini tek tek gezerek Anayasa referandum u ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı önünde seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslenen Bakan Soylu, "Uzun yollardan geliyoruz. Dün Diyarbakır'daydık, dün Kulp'taydık, dün Hani'deydik, dün Silvan'daydık, bir gün önce Erciş'teydik, Van'daydık, Siirt'teydik, Hakkari'deydik, Yüksekova'daydık. Size bunu sadece şunun için söylüyorum. Bilesiniz İskenderunlular, burada ay yıldızlı bayrak nasıl gelincik tarlasıysa, bu saydığım yerlerde de ay yıldızlı bayraklarla size selam getirdim" dedi.

"ONLARA TARİHİNİN EN BÜYÜK ACILARINI YAŞATIYORUZ"

Ülkede artık PKK'nın adını hiç kimsenin anmayacağını belirten Bakan Soylu, şunları kaydetti:
"Yüzde 10'un üzerine çıkınca PKK'nın sözcüleri ne dediler? 'TC'yi tükürüğümüzle boğarız' dediler. Hatırlıyor musunuz? Hiçbir şey söylemenize gerek yok. Bu milletin iradesiyle devlet gereğini yaptı. Bunu söyleyen şimdi nerede biliyor musunuz? Kodeste. Bu milletin birliğine, bu milletin kardeşliğine, bu milletin beraberliğine nifak sokmak isteyen, fitne tohumu ekmek isteyen, kim varsa bilsin ki gereği bu ülkede yerine getiriliyor ve getirilecek. Bu kadar basit. 20 yılı aşkındır girilmedik yere girdik. Her türlü tedbirimizi alıyoruz ve onlara tarihinin en büyük acılarını tattırıyoruz hiç merak etmeyin. Ne dağlarda, ne de şehirde, arkadaşlarımız her gün ama her dakika enselerinde. Bizim evlatlarımız var ya bizim evlatlarımız. Bizim evlatlar aslanlar gibi kovalıyor. Onlar da fare gibi kaçıyor. Hiç merak etmeyin. Bu büyük mücadele devam edecek. Daha yeni başladığımızı söyleyeyim. Bu ülkede bir daha PKK'nın adını kimse anmayacak. İster DEAŞ olsun, ister FETÖ olsun topu gelsin bize İskenderun yeter."

"60 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Lice'de devam eden operasyonlar hakkında konuşan Bakan Soylu, "Gecenin saat on birinde atladım Diyarbakır'a gittim. Orada operasyon yürüyordu ve hala operasyonlar devam ediyor. Bizim evlatlarımız yürütüyorlar. Orada o hafta içerisinde yaklaşık 60 teröristi etkisiz hale getirdiler. Bizim evlatlarımız sığınak sığınak her yere girdiler" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...