HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Acılı anne: Yavrum, sizde Onur’umun kokusu var

Düzenleyen: /
Acılı anne: Yavrum, sizde Onur’umun kokusu var
Şehit, Asker, Haberler, Şehit Anası, Hakkari, Çukurca, Haber

GÜNDEM Haberleri

Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki terör örgütü PKK mensuplarının roketatarlı saldırısında şehit düşen sözleşmeli erler Onur Deniz ile Mehmet Acıbucu, memleketlerinde toprağa verildi.

Şehit Deniz’in naaşı, Hakkâri’den askerî uçakla Kahramanmaraş Havalimanı’na, buradan da Andırın ilçesine getirildi. Ailesinin Osmaniye’de ikamet etmesi dolayısıyla şehit için dedesi İsmail Deniz’in evinin önünde helallik alındı. Daha sonra Yeşilova Mahalle Meydanı’nda cenaze töreni düzenlendi. Bekâr olan şehit Deniz’in silah arkadaşları da törene katılarak anne Hatice Dudu Deniz’in elini öptü, başsağlığı diledi. Askerlere sarılan şehidin annesi “Yavrum, sizde Onur’umun kokusu var. Gelin size bir daha sarılayım” diyerek acısını ifade etti. 
Acılı anne: Yavrum, sizde Onur’umun kokusu var
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehit Acıbucu’nun askerî uçakla Adana’ya getirilen naaşı ise kara yoluyla Osmaniye’nin Kadirli ilçesine götürüldü. Şehit Acıbucu’nun cenazesi daha sonra helallik alınması için Erdoğdu köyündeki babaevine getirildi. Şehidin annesi Yeter Acıbucu ve yakınları burada gözyaşlarına boğuldu. Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, cenaze töreninin yapılacağı İmam Hatip Camii’nin önüne getirildi. Ailesi ve yakınları, Acıbucu’nun Türk bayrağına sarılı tabutuna ve fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehit Acıbucu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından Erdoğdu köyü mezarlığında toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...