HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan'dan Avrupa'ya: Türk, arkadan hançerlemez

Düzenleyen: /
Erdoğan'dan Avrupa'ya: Türk, arkadan hançerlemez
Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haberler, Haber

GÜNDEM Haberleri

“Söylediklerimiz Avrupalılara acı geliyorsa bilsinler ki, biz onları dost kabul ediyorduk, onun için söylüyorduk. Türk, arkadan hançerlemez, kuyu kazmaz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada AB’nin ikircikli tavrını eleştirdi. Erdoğan özetle şunları kaydetti: Bakınız Daily Sabah’ın Avrupa Parlamentosuna girmesini yasakladılar! Hani sizde basın özgürlüğü vardı! Hesabını vereceksiniz! Siz Tayyip Erdoğan’a diktatör dediğiniz sürece bilesiniz ki Tayyip Erdoğan da sizlere ‘faşist’ de diyecek ‘Nazi’ de!.. 

AMACIM KAVGA DEĞİL
Bizim içeride ya da dışarıda kimseyle kavga etmek gibi bir amacımız yok ama milletimize karşı sorumluluğumuz var. Avrupa ülkeleri içinde darbe girişiminden 3 gün geçmeden başsağlığında bulunan olmadı. Bunlara güvenmeyin... İşte Almanya’nın istihbarat başkanı açıklama yapıyor. Diyor ki; biz bu olayların arkasında FETÖ’yü görmedik. Bunu önce MİT’e sor. Sen kimsin ya! Haddini bil! Almanya’nın en üst düzeyinde olanlar diyor ki; ‘Ben söylemiyorum sen söyle!’ Bu, bu demektir.  

DOST ACI SÖYLER
AB, 54 senedir bizi kapısında bekletiyor. Türkiye’yi hazmedemiyorlar. Vatandaşlarımıza yapılan muamelenin Avrupa değerlerine uymadığını söylüyoruz. Bundan rahatsız oluyorlar. Bizim yaptığımız Avrupa’nın yaptığı yanlışları sebepleriyle ikaz etmekten ibarettir. Söylediklerimiz acı geliyorsa, bilsinler ki biz onları dost kabul ediyorduk onun için söylüyorduk. Türk arkadan hançerlemez, kuyu kazmaz. Avrupalılar merak etmesin, biz ne söylüyorsak açıkça söyleriz.

‘AK PARTİ NE YAPTI’ DİYEN KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP VERDİ:
Hizmet, sıvışarak yapılmaz

2011 yılından beri söylüyoruz, gelin yeni anayasaya Türkiye’yi kavuşturalım dedik. CHP kaçtı. Ondan sonra da yok şöyle yok böyle. Bunlar ekmeden biçmeye alışmışlar. Millete hizmet sıvışarak yapılmaz. Ter dökeceksin, gerektiğinde bedel ödeyeceksin. İstanbul’a hizmetin bedelini dünyayı cezaevinin demir parmaklıkları arkasından seyrederek ödedik. Hem elini sıcak sudan soğuk suya vurmayacaksın hem de kendine paye çıkaracaksın. Biz Türkiye’yi yeni
sistemle daha iyi yönetilecek diyoruz karşı çıkanlar demek ki kaosu, koalisyonları, krizleri savunuyorlar. Değişikliğe karşı çıkanların ülkemizi daha iyi götürmek gibi bir taahhütleri var mı? Türkiye devler ligine yükselmeye layıktır.
Hani ana muhalefetin başındaki soruyor ya? Herkes uzaya giderken Türkiye ne yapıyordu diye? O zaman Türkiye bu kavgalarla uğraşıyordu. Bak 15 senedir Türkiye nasıl kalkınıyor? Her şey insan için her şey Türkiye için!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...