HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsviçre'ye sert tepki

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsviçre'ye sert tepki
Recep Tayyip Erdoğan, Antalya, İsviçre, Pankart, Haber

GÜNDEM Haberleri

İsviçre'de terör örgütlerinin düzenlediği mitingde başına silah dayanmış ve "Erdoğan'ı öldür" ibaresi yazılmış pankart açılmasına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Böyle bir anlayış olabilir mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da düzenlenen Tatlıdil Forumu'nun kapanış töreninde konuştu.
Erdoğan konuşmasında, İsviçre'nin başkenti Bern'de PKK, DHKP-C ve PYD'nin ortak düzenlediği 'hayır' mitinginde, üzerinde şakağına dayanmış silahla kendi fotoğrafı bulunan "Erdoğan'ı öldür" yazılı pankarta da tepki gösterdi.

"BÖYLE BİR ANLAYIŞ OLABİLİR Mİ?"

Erdoğan "İsviçre'deki parlamento binasının önündeki gösteride benim fotoğrafım olduğu pankartta şakağıma silah dayamışlar. Böyle bir mantık, böyle bir anlayış olabilir mi? Biz bunların örneklerini çok gördük. Terörizmin ülke ayrımı gözetmeden dünyanın dört bir yanında eylemlerine tanıklık ediyoruz. Müslümanları ötekileştiren yaklaşımın sonu felakettir. Irkçılıkla demokrasi bağdaşmaz." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...