Hakkari'de çatışma çıktı: 1 asker şehit

Düzenleyen:
Hakkari'de çatışma çıktı: 1 asker şehit

GÜNDEM Haberleri

Hakkari ' nin Yüksekova ilçesi İkiyaka dağlarında süren operasyonlar sırasında güvenlik güçleriyle PKK' lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanıp Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan 1 askerin şehit olduğu bildirildi..

Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca Bölgesi'nde Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan İkiyaka Dağları'nda güvenlik güçleri 25 Mart'ta operasyon başlattı. Dün gün boyunca devam eden hava destekli operasyonda, sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan 22 terörist ölü ele geçirilerek terör örgütüne ağır darbe vuruldu. Bu operasyonlar sırasında 1 asker de ağır yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan asker için bugün Hakkari'de tören yapılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...