HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tüfenkci: 'Laf üstüne laf değil, iş üstüne iş koyma zamanı'

Düzenleyen: /
Tüfenkci: 'Laf üstüne laf değil, iş üstüne iş koyma zamanı'
Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Haber

GÜNDEM Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Milletimizin gücüyle büyük Türkiye'yi kuracağız. Laf üstüne laf koyma zamanı değil, iş üstüne iş koyma zamanı” dedi.

Gürkan ve Güder mahalle toplantılarını sürdürüyor

Öte yandan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder de 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Çatyol ve Kültür mahallelerini ziyaret etti.Halk oylamasında ‘evet'in çıkmasına Türkiye'nin ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, "Eski yönetim sistemiyle bir yere kadar gelindi ancak bundan sonra ilerlenmiyor. Sizler bizi kim idare edecekse yüzde ellinin üzerinde oy vererek onu seçeceğiz ve beş yıl onun yönetiminde olacağız" ifadelerini kullandı.Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “16 Nisan'la birlikte istismarların önüne geçeceğiz. Kucaklayıcı, bütünleştirici, birleştirici bir toplum olacak. Ana muhalefet partisi lideri dahi artık kucaklayıcı bir dil konuşuyor. Bugüne kadar 11 seçim geçirdik bu 12. seçimde de Malatyalılar kendine yakışanı yapacak. Elimizi vicdanımıza koyarak sandıklara gideceğiz" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...