HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gümrük Kapılarında oy verme işlemleri başladı

Düzenleyen: /
Gümrük Kapılarında oy verme işlemleri başladı
Samsun, Haberler, Referandum, Oy Kullananlar, Haber

GÜNDEM Haberleri

Samsun'da Anayasa Değişikliğine ilişkin yapılacak referandum için oy kullanma işlemi bugün gümrük kapılarında başladı. Samsun Çarşamba Havalimanı'nda dış hatlar giriş ve çıkış kapılarına Yüksek Seçim Kurulu tarafından konulan sandıkta oy kullanılabiliyor.

Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da yapılacak referadumla ilgili gümrük kapılarında oy kullanma işlemi bugün saat 08.00 itibariyle başladı. Samsun Çarşamba Havalimanı'ndaki dış hatlar giriş ve çıkış kapılarına Yüksek Sseçim Kurulu tarafından konulan sandıkta yurt dışına çıkan veya yurt dışından gelen Türk vatandaşları oylarını kullanmaya başladı. Her sandık başında 5 görevli bulunuyor. Sandıklar 16 Nisan tarihine kadar oy kullanma işlemleri için hazır bulunacak. Oy verme işleminin saat 17.00'ye kadar devam edeceği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...