HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan'a "yıl dönümünü" canlı yayında sunucu hatırlattı

Düzenleyen: /
Erdoğan'a "yıl dönümünü" canlı yayında sunucu hatırlattı
Erdoğan, , Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanı seçilmesinin 23'üncü yıl dönümünde Habertürk TV'nin konuğu oldu. Erdoğan'a önemli günü, katıldığı programın sunucusu Veyis Ateş hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk TV'de deneyimli sunucu Veysi Ateş'in konuğu oldu.

ERDOĞAN İÇİN ÖNEMLİ GÜN

Veyis Ateş, programın girişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Seçildiği gün olan 27 Mart'ta konuk ettiğini hatırlattı. Kendi adına Erdoğan'ı böyle bir günde konuk ettiği için yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Veyis Ateş'e teşekkür edip şunları söyledi:

27 Mart 1994'ü hatırlatmanız sebebiyle teşekkür ediyorum ve İstanbul gibi bir güzel şehre, muhteşem şehre 1994'ün 27 Mart'ında belediye başkanı olarak göreve başlamak mutluluk vesilesiydi. İstanbul zor koşullar yaşamış bir şehirdi. CHP'den devraldık. Ve o zaman İBB'nin 2.5 milyar dolar borcu vardı. Sadece finans olayı değil, İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı, hava kirliliği vardı. Bizler süratle yoğun bir çalışmayla bir taraftan belediyenin finans yönetimini öncelikle ele aldık. Finans yönetiminin yanında insan yönetimini ele aldık ve tabii insan yönetimiyle finans yönetimi başarılı şekilde ele alınınca süratle mesafe aldık.

1994 YILINDA BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yerel seçimlerinde elde ettiği %25,19'luk oy oranı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...