HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a Hakan ve Arif tepkisi

Düzenleyen: /
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a Hakan ve Arif tepkisi
Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Şükür, Arif Erdem, Fetö, Galatasaray, Haber

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüpten aidat ödemedikleri için ihraç eden Galatasaray'a tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Karar süreci geçiştirme anlamı taşıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı.

FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i Mali Kurul'da ihraç etmeyen, daha sonra yapılan toplantıda iki ismi "aidatlarını yatırmadıkları için" ihraç etme kararı alan Galatasaray yönetimine tepki gösteren Erdoğan "karar süreci geçiştirmek için alınmıştır" dedi.

Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"BUNDAN DAHA GÜZEL DELİL OLUR MU?"

Ben onu değerlendirmeyi gereksiz bulurum. Buradaki olayı sadece aidata dayalı bir olay gibi değerlendirmek bana hafif gelir. Bu insanlar Türkiye'den kaçmıştır. Niye kaçmıştır? Demek ki FETÖ ile bağlantılı oldukları belgeler var ve belgelerin olduğunu bildikleri için de bunların kaçmaları uygun bulunmuştur. Bundan daha güzel delil olur mu? Eğer suçlu değilsen kaçma. Eğer böyle bir zan varsa dur, yargılan. Nitekim burada olanlar var. Mahkeme kararını verir. Eğer suçluysan yatarsın çıkarsın. Nitekim burası senin vatanın.

"BUNLAR TÜRKİYE'Yİ VATAN OLARAK GÖRMÜYOR"

Ama bunlar Türkiye'yi vatan olarak telakki etmeyenler. Bunların haklarında konuşulanlar var, bunları benim konuşmam doğru olmaz. Bunlar var ki bunlar kaçıp gitmişler.

Doğrusu Galatasaray'ın aldığı kararın aidata bağlı olarak almasını ben hafif buluyorum. Bunların aidat artı FETÖ bağlantısıdır. En kötü ihtimalle, bunların yargılandığı yerden GS yönetimi bilgi ister ve o bilgi üzerinden kararını verebilirdi.

"SÜRECİ GEÇİŞTİRME ANLAMINDA OLMUŞTUR"

Ve bu çok daha asil bir duruş olurdu. Şu anki bana göre süreci geçiştirme anlamında olmuştur. Tabii ki orada salonda olan şeyler ayrıca çirkin yaklaşımlardır. Temenni ederim ki Galatasaray yönetimi bu eksik kalan kısmını da geçiştirmiş olur. Bu iki kişinin duruşları yeni değil. Bunların daha da farklı şeyleri var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...