HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Sadık’la görüştü

Düzenleyen: /
Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Sadık’la görüştü
Binali Yıldırım, Pakistan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Serdar Ayaz Sadık’la görüştü.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Sayın Başbakanımız bugün ülkemize bir ziyaret gerçekleştirmekte olan Pakistan Ulusal Meclisi Başkanı Serdar Ayaz Sadık ile bir görüşme gerçekleştirmiştir. Görüşmede, dost ve kardeş ülke Pakistan ile her alanda iyi düzeyde seyreden ikili ilişkilerimiz, bu bağlamda halklarımız ve parlamentolarımız arasındaki samimi bağlar, ikili ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve iki ülke gündeminde olan bölgesel konular ele alınmıştır” denildi.

Yıldırım’ın 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Pakistan hükümeti ve parlamentosunun gösterdiği dayanışma ve destek için konuğuna teşekkür ettiği belirtilen açıklamada, “Sayın Başbakanımız, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Pakistan hükümeti ve parlamentosunun gösterdiği dayanışma ve destek için teşekkür etmiş ve FETÖ ile mücadele bağlamındaki görüş ve beklentilerimizi dile getirmiştir. Konuk heyet, iki ülke ve halkları arasında yakın dostluk ve kardeşlik temeli üzerine kurulu ilişkilerin seyrinden duyulan memnuniyeti yinelemiş, ikili ilişkilerimizi, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de halklarımız arasındaki dostluk ilişkilerine yakışır şekilde sürdürmeye devam etme iradelerini vurgulamıştır” ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...