HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye'de muhalefet liderleriyle görüşmeyecek

Düzenleyen: /
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye'de muhalefet liderleriyle görüşmeyecek
Abd Dışişleri Bakanı, Abd Türkiye Ziyaret, Haber

GÜNDEM Haberleri

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretin detayları netleşmeye başladı. Tillerson'ın muhalefet liderleriyle "zaman darlığı nedeniyle" görüşmeyeceği öğrenildi.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 30 Mart'ta Türkiye'ye gelecek. Ziyaret, Trump'ın görevi devralmasından sonra Dışişleri Bakanlığı düzeyinde bir ilk olacak.

MUHALEFETLE GÖRÜŞMEK İÇİN YETERLİ ZAMAN YOK

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın bir yetkilisi, Tillerson'ın muhalefet liderlerinden herhangi birisiyle görüşmeyeceğini bildirdi. Yetkiliye göre, Tillerson'un bu kararı, tamamen zamanın yetersizliğinden kaynaklanıyor.

ERDOĞAN VE ÇAVUŞOĞLU İLE GÖRÜŞECEK

Tillerson'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesi bekleniyor.

NATO TOPLANTISINA KATILACAK

Tillerson, 30 Mart'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaretin ardından, NATO üyesi ülkelerin dışişleri bakanlarıyla Brüksel'de bir araya gelecek.

ÇAVUŞOĞLU: GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mevlüt Çavuşoğlu, 16 Mart'ta Habertürk'te katıldığı programda ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un 30 Mart'ta Türkiye'ye gelmek istediğini belirtmiş "Kendisini misafir etmek istediğimizi de söyledim. Sayın Cumhurbaşkanımıza da ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımız da bir aksilik çıkmazsa kabul edecek. Aynı şekilde de Sayın Başbakan'a söyledik. 30 Mart'ta bir aksilik çıkmazsa Tillerson Türkiye'ye gelecek." demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...