HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da helikopter destekli büyük operasyon!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da helikopter destekli büyük operasyon!
İstanbul, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Esenler ilçesinde polis tarafından haklarında arama kararı bulunan 16 kişiye yönelik 18 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önceden belirlenen Esenler'e bağlı Nene Hatun mahallesi, Oruç Reis mahallesi, Turgut Reis mahallesi, Fevzi Çakmak mahallesi, Tuna mahallesi, Fatih mahallesi, Namık Kemal mahallesindeki adreslere şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen ve haklarında arama kararı olan şüphelilere yönelik çalışmalar, polis helikopteri ve Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle yürütüldü. Giriş kapıları koçbaşlarıyla kırılan binalarda arama yapan polisler, bu evlerin çatıları ve çevrelerini de kontrol etti. 
Aramalar sürerken Özel Harekat polisleri çevrede uzun namlulu silahlarla önlem aldı. Öte yandan operasyondaki gözaltı sayısı hakkında bilgi verilmedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...