HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Brüksel Konsolosluğu'ndaki referandum oylamasına PKK saldırısı

Düzenleyen: /
Brüksel Konsolosluğu'ndaki referandum oylamasına PKK saldırısı
Brüksel, Belçika, Referandum Oylaması, Haber

GÜNDEM Haberleri

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Başkonsolosluk binasında düzenlenen anayasa değişikliği referandumu oylaması sırasında PKK yanlısı gruplar tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi bıçakla yaralandı.

​16 Nisan'da Türkiye'de yapılacak anayasa değişikliği referandum u için sınır kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy kullanma işlemleri başlamıştı.

BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI

Bugün Belçika'nın başkenti Brüksel'de bulunan Türkiye Başkonsolosluğu binasında yapılan oy kullanma işlemi sırasında PKK'lı bir grup konsolosluk önünde toplandı.
Grup sık sık Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için tehdit ifadeleri kullanırken, PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar attı.

POLİS TARAFLAR ARASINDA SET OLDU

Bu sırada konsolosluk önünde de oy vermeye gelen vatandaşlar toplandı. İki grup arasında set oluşturan polis, gerilimi engellemeye çalışırken, bu sırada başlayan sözlü sataşma kavgaya dönüştü.
PKK'lı gruplar, oy kullanmak için gelen vatandaşlara saldırdı. Saldırı sırasında bıçaklar da kullanıldı.

3 KİŞİ YARALANDI

Terör yandaşı grubun saldırısında 3 kişinin yaralandığı, hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...