Milli Savunma Bakanı Işık: Yunan bakan şov yapıyor

Düzenleyen:
Milli Savunma Bakanı Işık: Yunan bakan şov yapıyor

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Işık, Yunan Savunma Bakanı Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesiyle ilgili "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Şovlarına alet olmayacağız ama boyun da eğmeyeceğiz." dedi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'nin açılışının 97. yıl dönümü dolayısıyla TBMM Şeref Salonu'nda resepsiyonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HEPSİ ÇOK İYİ BİLİYOR"

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Eşek Adası'na gitmesine ilişkin soruyu, "Yunan Savunma Bakanı şov yapıyor. Onların şovuna alet olacak bir tutum içerisinde olmayacağız ama Türkiye'nin hiçbir şekilde emrivakiye boyun eğmeyeceğini de başta Yunan Savunma Bakanı olmak üzere hepsi çok iyi biliyor." şeklinde yanıtladı.

Milli Savunma Bakanı Işık: Yunan bakan şov yapıyor

FOTOĞRAFLAR YAYINLANMIŞTI

Yunan Savunma Bakanı Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Stefanis, Belediye Başkanı Evangelos Kottoros, kilise papazı, Yunan askerlerinin adada kuzu çevirip kadeh kaldırdığını gösteren fotoğraflar yayınlanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...