HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklandı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklandı
Cumhurbaşkanı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de sosyal paylaşım sitelerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri, halkı izinsiz toplantı ve gösteri yürüyüşlerine çağırdıkları öne sürülen 4 şüpheliden 1'i tutuklandı

Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri G.K, M.K, O.K. ve E.T.'nin sosyal paylaşım sitelerinde Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiklerini, halkı izinsiz toplantı ve gösteri yürüşlerine katılmaları için çağırıda bulunduklarını belirledi. 4 şüpheli, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelilerinden M.K. ve O.K. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden E.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, G.K. ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...