Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK: Zap bölgesindeki terör hedefleri vuruldu

Düzenleyen:
TSK: Zap bölgesindeki terör hedefleri vuruldu

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyinde Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı 2 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK, 26 Nisan 2017 tarihinde 13.37-13.55 saatleri arasında Irak’ın kuzeyinde Zap bölgesine alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiğini, bölücü terör örgütüne ait olduğu tespit edilen hedeflerin ateş altına alınması neticesinde çok sayıda silah mevzi, barınak ve sığınağın tahrip edildiğini, saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen silahlı 2 bölücü terör örgütü mensubunun da bu arada etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...