HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şırnak, Muş ve Bitlis'te el yapımı patlayıcılar ele geçirildi

Düzenleyen: /
Şırnak, Muş ve Bitlis'te el yapımı patlayıcılar ele geçirildi
Şırnak, Muş Ve Bitlis, Haber

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçlerince terörle mücadele operasyonları kapsamında, bölücü terör örgütüne yönelik arazi aramalarında ele geçirilen el yapımı patlayıcılar imha edildi.

Güvenlik güçlerince bölücü terör örgütüne yönelik arazi aramalarında ele geçirilen el yapımı patlayıcılar imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda, mağara içinde 2 bin metre kablo, bir kilogramı C-4 patlayıcı, 10 kilogram amonyum nitrat ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Güvenlik güçleri, Mardin'in Derik ilçesi kırsalındaki arazi aramasında bulunan 20 kilogram amonyum nitratla hazırlanmış el yapımı patlayıcıyı imha etti, 6 tüp ve çok miktarda gıda maddesine el koydu.

Muş'un Hasköy ilçesi kırsalında teröristlerce kullanılan sığınakta patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 2 ton amonyum nitrat kullanılarak hazırlanmış 19 el yapımı patlayıcıyı imha eden güvenlik güçleri, Güroymak kırsalındaki arazi aramasında sığınak içinde 120 kilogram amonyum nitrat ve çok miktarda gıda maddesi buldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...