HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan Hindistan'ın önde gelen iş adamları ile bir araya geldi

Düzenleyen: /
Erdoğan Hindistan'ın önde gelen iş adamları ile bir araya geldi
Erdoğan, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de, ülkenin önde gelen CEO'larıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı Taj Palace New Delhi Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uçakta brifing

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan ziyaretinde kendisine eşlik eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile özel uçak "TUR"da toplantı gerçekleştirdi.

Erdoğan Hindistan'ın önde gelen iş adamları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda geziye ilişkin brifing aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...