Melih Gökçek'ten Çok Sert Gezi Parkı konuşması

Melih Gökçek'ten Çok Sert Gezi Parkı konuşması

GÜNDEM Haberleri

Özel bir Televizyon kanalında bazı açıklamalar yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Gezi Parkı üzerinden Türkiye'de kirli oyunlar oynanmak isteniyor dedi.

Özel bir Televizyon kanalında bazı açıklamalar yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Gezi Parkı üzerinden Türkiye'de kirli oyunlar oynanmak isteniyor dedi. nbsp;Yaşananların perde arkasına dair çarpıcı iddialar ortaya atılırken, karanlık güçlerin devreye girdiği ve Türkiye üzerinde kirli bir oyunun oynandığı öne sürülüyor. nbsp;Hüseyin Aygün'ün attığı 5 tweetten örnek vererek asılsızdır dedi ve dokunulmazlığının kaldırılmasını talep etti. CHP, Hüseyin Aygün'ü partiden atmazsa bunları kabul etmiştir, Aygün, bunları ispat etmezse en alçak en şerefsiz adamdır. Sosyal medyanın süreçteki etkisi tartışma konusu olurken, Batı medyasının gezi olaylarına olan ilgisi'Habercilik mi yoksa komplo mu?'sorusunu akıllara getiriyor. nbsp;Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamalarının tamamı birazdan burada olacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...