Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK acı haberleri peş peşe verdi, 5 şehit var

Düzenleyen:
TSK acı haberleri peş peşe verdi, 5 şehit var

GÜNDEM Haberleri

Acı haberler peş peşe geldi! TSK'dan yapılan açıklamada Van'da çıkan çatışmada 3 asker ve 1 korucunun şehit olduğu bildirildi. Öte yandan Hakkari'deki çatışmada da 1 askerimiz şehit olduğu öğrenildi...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirmede; Van Çaldıran'da 3 tırın yakılması olayını ardından başlatılan operasyonda çıkan çatışmada 3 asker ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan bilgilendirme şöyle; "Van Çaldıran, Gülizar mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek üç tırın yakılması olayını müteakip bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden Güvenlik unsurlarımız ile bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler arasında çatışma meydana gelmiştir. Söz konusu çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman güvenlik korucumuz şehit olmuş ve dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir."

TSK: "HAKKARİ’DE 1 ASKER ŞEHİT OLDU" 
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkâri Şemdinli’de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 askerin şehit düştüğünü, 1 teröristin ise ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı. TSK, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Koçtepe bölgesinde 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler ile çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu bildirdi. Çatışma esnasında terör örgütü mensubu silahlı bir teröristin de ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. Bölgede operasyonun devam ettiği açıklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...