HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme!

Düzenleyen: /
Erdoğan ve Putin'den kritik görüşme!
Erdoğan, Putin, Haberler, Türkiye Rusya, Haber

GÜNDEM Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede stratejik ortaklığın derinleştirilmesine karar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Lideri Vladimir Putin gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ekonomik kısıtlamaların kaldırılması ele alındı. Kremlin Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı  Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Kremlin tarafından yapılan açıklamada, iki ülke arasındaki stratejik ortaklığın derinleştirilmesinin teyit edildiği ifade edilirken, ticari ve ekonomik kısıtlamaların kaldırılması, Akkuyu ve Türk Akımı Nükleer Santrali’nin gündeme geldiği belirtildi. Açıklamada, Suriye’de çatışmasızlık alanı oluşturulmasının öneminin vurgulandığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...